Opdatering fra Las Palmas

Det er idag d. 28 oktober og vi har næsten sejlet i 3 måneder og tilbagelagt næsten 2800 sømil. Vi har sejlet igennem 7 lande, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, England, Spanien og Portugal. Og om lidt venter et helt nyt kontinent.DK til Las Palmas

Ombord på Lady A har vi lige nu Louis, Tobias, Kristine og mig selv. Det er holdet som skal få Lady A over på den anden side af Atlanterhavet. Vi ligger nu i Las Palmas på Gran Canaria, og nyder at vejret er ægte sommer. 25-28 grader, 20 grader om natten og regn er noget vi har glemt hvad er.

Vi ligger her indtil start november da vi lige nu venter på et par ny erhvervelser til båden. En ny batteribank ( 4 x 110 ah AGM deeb cycle fra Victron ) som skal erstatte de gamle marinebatterier, en ekstern Honda eu10i generator til backup strøm, og så blev der igår, hos den lokale marineforhandler, indkøbt et nyt besætningsmedlem. En ægte dybfryser som fryser ned til -22 grader. Så nu kan vi have frossen kød, grøntsager, pålæg, fisk og endda is ombord. Det er altid farligt at ligge tæt på marinebutikker. Men jeg er overbevist om vi bliver ovenud glade for den når vi ligger midt ude på Atlanten, eller i en Atoll i Fransk Polynesien uden adgang til andet end fisk og kokosnødder:)

Det er nogen gange de små ting i livet man lærer at sætte pris på – Som f.eks en fryser:)

5 meninger om “Opdatering fra Las Palmas

  1. John Dahl

    Hej Martin. Tak for opdateringerne og al mulig held og lykke på Atlantfærden ! Kunne du sende mig lidt mere info vedr. fryseren? Hvad er det for en, og hvad bruger den af strøm? Også gerne nogle mål, og literindholdet.

    På forhånd tak.

    TV-producer John Dahl Humlevej 10 DK 8240 0045 + 201 485 72 johndahlmail@gmail.com

    > Den 28. okt. 2017 kl. 15.38 skrev Lady A : > >

Leave a Reply