Om skibet Casablanca

Hvem er Casablanca..

Casablanca er en 450F Lagoon. Det betyder hun er 45 fod eller 14 meter lang.  Til forskel for Lady A, så er Casablanca en katamaran hvilket betyder at hun er konstrueret af 2 skrog som er forbundet med en stor salon. Lady A var 3,65 meter bred og 12 meter lang. Casablanca er 7,87 meter bred. Så der er enormt meget mere plads.

Casablanca er fra 2017 hvor hun blev hentet i Frankrig – Hendes ejere sejlede hende til Fransk Polynesien hvor jeg var heldig og kunne overtage skibet.

Der er 3 store dobbeltkahytter. i bagbord skrog er der 2 dobbelt kahytter med hver sit private bad og bruseniche. I styrbord skrog er det man kalder owners hull, dvs her er der et lille kontor, et meget stor badeværelse med indbygget vaskemaskine og en stor dobbeltkahyt.

Alle kahytter har egen dør og lukkes af mellem gang areal. Derudover har vi en ekstra 1 mands kahyt som har indgang fra dækket. Her deler man toilet med de to andre kahytter.

I midten finder man den store salon med pantry. I pantryet er der et gaskomfur, opvaskemaskine, stor fryser og stort køleskab.

Salonen byder på et stort spiseområde – i tillæg er der en stor skydedør ud til udearealet hvor der nemt kan sidde 10 og spise.

Ovenpå er “cockpittet” eller i hvert fald der hvor man styre. Det er samtidigt tagterrassen hvor man kan nyde udsigten og der er plads til afslapning.

Nedenfor ses plantegningen for båden.

lagoon-450-f-layout-1

This slideshow requires JavaScript.