Sidste uge med kontorjob før eventyret begyndte…

Martin Herløv stævner ud fra Frederikssund i morgen lørdag ( 05 august )Forud ligger tre år med nye og fantastiske oplevelser.

Screenshot at okt. 13 23-19-00

Sådan indledes klippet med Tv2 Lorry som var på besøg et par dage inden afgang. Det var nok en af mine absolut mest hektiske uger til dato. Jeg var i forvejen presset af at gøre skibet klar, installere watermaker, få plads til en hulens masse udstyr og reservedele, og oven i det, så har jeg jo lavet verdens bedste aftale med verdens bedste arbejdsplads, Atea A/S, om at fortsætte mit job til søs. Dog på nedsat tid:). men det betød stadig at jeg skulle overdrage en masse viden og sager til mine fantastiske kolleger. Og oven i hatten så ville Atea gerne lave et portræt af mig som medarbejder og person. Og det ville jeg da mægtigt gerne deltage i – Stiller altid op til en snak når nogen ønsker at høre på mig:).

Da Tv 2 Lorry så ringer få dage inden afgang, midt i min i forvejne stressede uge, midt på dagen, og spørger om jeg kan mødes om et par timer på min sejlbåd da de gerne vil lave et interview og få det med samme aften.. Puha.. Jeg fik gjort mit arbejde færdigt og fløj hjem til båden og forsøgte at fjerne det værste rod – men journalisten var kommet før tid. ( Typisk ) Så jeg blev taget lidt på sengen og måtte jo lade rodet båd være rodet båd. That’s it… Sådan er det jo netop når man skal noget så vildt som på 3 års eventyr, og så samtidigt arbejder lige til den sidste dag.  Men tilgengæld var det også den uge hvor man virkelig kunne begynde at mærke eventyret begynde..

Buttomline er, at der faktisk kom et fornuftigt interview ud af det, som kan ses her:)

Interview ombord på Lady A

Leave a Reply