Ofte stillede spørgsmål

Skal man kunne sejle for at komme med?

Nej det er ikke nødvendigt – Men det kan være en fordel hvis man ved man er søstærk

Har i en venteliste jeg kan blive skrevet op på?

Nej det har vi ikke. Vi anbefaler at man holder øje med siden og vores instagram for ledige pladser

Hvordan finder jeg de bedste og billigste flybilletter?

Generelt anbefaler vi at du forsøger og finde en flybillet via søgemaskiner som f.eks Momondo. Men til f.eks Fransk Polynesien er det bedst og gå direkte ind på enten French Bee eller Air France og søge på Paris – Tahiti ( Papeete ) . En flybillet bør koste mellem 8000 kr og 12.000 kr tur/retur.

Kan jeg tage dykkercertifikat ombord?

Ja – Det kan du. Du kan tage PADI Open water, PADI Advanced eller PADI Rescuediver samt Divemaster uddannelsen.

Hvad slags udstyr skal jeg have med for at snorkle?

Du skal medbringe en våddragt eller UV trøje, Maske, finner og snorkel. Vi anbefaler du køber små finner til at snorkle med, og ikke finner hvor du skal have dykkersko i. Det er tungt at snorkle med og fylder unødigt meget i din bagage.

Hvilke forsikringer skal jeg have?

Du skal have en rejseforsikring, der dækker sygdom og hjemtransport.
Du skal derudover tage stilling til følgende

  • skal du forsikres, hvis du må aflyse eller afbryde din rejse undervejs.
  • skal du forsikres, hvis du bliver forhindret i at tage afsted eller ikke kan komme ud til båden-
  • husk at kontrollere hvordan du er stillet ift krigshandlinger, naturkatastrofer, pandemier osv.
    Casablanca kan ikke stilles til ansvar for udgifter forbundet med det ovennævnte.

Hvad hvis jeg bliver syg og ikke kan komme med

I det tilfælde er det din rejseforsikring eller anden form for forsikring du har valgt, som du skal benytte. Casablanca refunderer ikke køjepenge eller andre udgifter hvis du ikke møder op til togtet.

Kan jeg lærer at sejle ombord?

Ja det kan du – Hvis du ønsker at få et større kendskab til sejlads, og ønsker og få læring om teknik og praksis, så kan du melde dig til vores sejlkursus. Det koster 1500 kr og giver dig basale kundskaber inden for sejlads, navigering og praksis kunnen.

Hvad koster det ombord på Casablanca?

Et 4 ugers togt koster 24.800 kr i køjepenge. Det er prisen for og bo ombord og have adgang til skibet som var det dit hjem. Eneste du skal forvente udover dette er fællesudgift samt fly. Fællesudgiften er ofte omkring 4000 kr pr 4 uge.

Køjepengene går blandt andet til vedligehold af skibet, nyindkøb, opgraderinger og til at sikre at skibet er klart til når i kommer. Hos os skal i ikke forvente at vi må ligge flere uger og vente på at kunne sejle, eller risikerer at fikse båd. Vi ønsker i skal få en fantastisk rejse når i møder op på Casablanca.

Hvad slags båd er Casablanca

Casablanca er en top moderne lækker katamaran af mærket Lagoon. Den er 3 år gammel og ligger i den absolutte top af sejlskibe. De fleste både har maks 2-3 kopper ferksvand om dagen til at gå i bad for, ingen vaskning af tøj, og begrænset mængde af strøm. Casablanca har hele 2 watermakere som producere 300 liter i timen tilsammen. Der er som sådan ingen begrænsning på vand, så længe man tænker sig om. Vi har vaskemaskine ombord som hjemme i huset, samt en generator der sammen med solcellerne levere rigeligt med strøm til at have et godt liv ombord.

Vi har en stor dinghy som vi alle kan tage på tur i, dykkerudstyr, spearfishing grej, projektor til filmaftener , Nespresso kaffemaskine, 4 køleskabe og fryser og meget mere. Casablanca er virkelig et flydende hotel hvor man samtidig får lov og opleve livet på havet, bare uden det skal være for primitivt. 🙂

Jeg har allergi overfor madvarer

Hvis du har allergi overfor f.eks gluten, mælk, nødder eller lign, så skal vi oplyses om dette i din ansøgning. Der er steder i verden hvor vi ikke altid kan garanterer at man f.eks kan få glutenfrie produkter.

Hvad laver man ombord?

Ombord på Casablanca er livet godt – Vi slapper af som langtursejlere når der er tid til det. Når vejret er godt er vi enten ude på gåtur, dykning, snorkling eller på dækket og træner.

Vi nyder alle sammen både det travle liv hvor vi skal opleve det hele, men også og ligge i en øde ankerbugt midt ude i ingenting, og bare slappe af i solen. Nogle læser en bog, andre snakker, hækler, ude og fange fisk, bager kage, snakker, Yoga, og hvad man ellers har lyst til.

Der er også dage hvor vi leger Robinson Crusoe og går rundt på en øde ø og finder kokosnødder, laver bål og spiser snobrød og ser på stjernehimlen. Fantasien er eneste begrænsning.