Vil du med?

Syntes du det lyder spændende og har du lyst og mod på at være med på skibet som gast, så kan det være du skal med. At være med som gast på et skib betyder ikke at du skal kunne sejle, sy sejl ordne motor mm. Det som er vigtigt for os, er at man socialt kan have det godt sammen, hjælpe hinanden og har en fælles forståelse for, at man er ombord på et sejlskib som gast og ikke et charterskib hvor du er gæst.

Det betyder at man deltager på lige fod omkring opvask, rengøring, madlavning, vagtskifte og de gøremål som der er ved at holde en båd vedlige når man er til søs.

Tilgengæld er der rig mulighed for at opleve verdenen på en fuldstændig unik måde – At rejse rundt og besøge fjerne områder, at opleve kultur, natur og mennesker som ellers vil være svært at besøge hvis ikke man kommer sejlende.  At ligge for anker i naturrige områder, isoleret fra den moderne verden.

Det er klart et plus hvis man ved man er bare nogenlunde søstærk:) Men det er ikke et krav at du skal kunne sejle. Det skal du nok lærer hurtigt.

Hvis du stadig har lyst til at høre mere, så udfyld formularen nedenfor. Du forpligter dig ikke til noget før vi har talt sammen og der er indbetalt et depositum. Så fortsæt endelig hvis du syntes det lyder som noget for dig.

—-

Skriv gerne dit spørgsmål hvis du er i tvivl om noget eller kontakt os via facebooksiden, og skriv en besked til os der:  Sailing Casablanca

cropped-24.jpg

5 meninger om “Vil du med?

 1. Hvor holder du til pt.?
  -jeg hænger meget ud i Lynetten, og overvejer samme tur på et tidspunkt i mit liv. Spekulerede på om man måske kunne invitere på en øl hvis du var i nærheden.
  Vh,
  Simon

  Like

  1. Hej Simon – Lyder fedt at du selv går med langturssejler drømme:) Lad os mødes en dag. fang mig meget gerne inde på Facebook og send mig en PB der, og lad os se hvornår det passer:) Sejlerhilsner Martin 🙂

   Like

   1. Clara

    Hej, jeg har nogle spørgsmål til jeres båd rejser med Sailing Casablanca. Jeres rejser og oplevelser lyder så fede!
    Ift økonomi, hvilke priser ligger der ca. på sådan en rejse alt i alt hvis I har nogle ca. ide😌
    Et andet er om I tror eller ved om I sejler i 2023-24. Vi er nemlig to veninder som går i 2.g nu som utroligt gerne vil med jer en tur til Fransk Polynesien i en af de år😎

    Like

 2. Pingback: Når der er 345 dage til afsejling…. | Lady A

 3. Pingback: Casablanca sejler tilbage til Fransk Polynesien – Sailing Casablanca

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s