Solceller – igen:)

Ja vinteren er over os – selvom der godt nok ikke er faldet noget sne endnu, så siger kalenderen det i hvert fald. Jeg har jo gået og funderet over hvordan jeg skal montere mine solceller. Som nævnt tidligere, så ville jeg montere dem på daviderne til gummibåden. Det er stadig ikke en dårlig ide,  men jeg går nu og tænker mere på og montere dem på radarmasten. Jeg blev kraftigt inspireret af et produkt der hedder The SolarStick. Det er i bund og grund bare en kraftig radarmast med solceller monteret, men så at de kan vippes og vinkles, således man opnår en ideel vinkel hele tiden. Hvis altså man husker og justere dem:)

Jeg har jo allerede radarmasten, så derfor virker det som en oplagt løsning. Der findes forskellige beslag, men desværre ikke nogen som passer til den ret tykke radarmast jeg har. Den er 110 mm i dia. Så jeg har bedt en smed om at se på opgaven. Jeg har tegnet, efter bedste evne, en tegning af hvordan solceller skal monteres. Ledningerne ville så samtidigt blive trukket ind i radarmasten ved at bore et hul, og fuge det til igen.

20141204_174059624_iOS

Leave a Reply