Lady A til salg

Lady A er nu til salg – igen 🙂

De af jer som følger mig tæt, ved måske at Lady A var til salg i Caribien. Men grundet tidspres med og komme igennem Panamakanalen inden sæsonen i Caribien sluttede, så blev det aldrig til noget.

Jeg har haft Lady A i snart 5 år – Og især gennem det sidste år på langtur, har jeg fået min interesse rettet over på større båd med mere plads til gaster og gæster. Jeg er vild med Lady A’s konservative konstruktion hvor jeg føler at jeg næsten sejler rundt i en kampvogn – Eller i hvert fald havets svar på en solid Volvo. Men Lady A er indrettet med 1 stor owners cabin ude agter, og en mindre forkahyt. Jeg leder nu efter en båd med mindst 3 dobbeltkahytter og 2 bade. Gerne omkring 46-50 fod.

Nu er vi landet i Fransk Polynesien hvor vi skal ligge indtil april næste år. Dvs der er god tid til og få lavet et ordentligt salg, og finde den båd jeg drømmer om.

Hvis du er interesseret i Lady A, så læs mere HER.

 

img_5853

4 meninger om “Lady A til salg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s