Ruten planlægges

Så er jeg gået igang med planlægning af ruten fra DK mod Fransk Polynesien. Der er godt nok stadig 18 måneder til afrejse. Men der ligger et stort arbejde i at planlægge en så lang rute til søs. Der er i grove træk ikke så mange veje, da man som lystsejler gerne vil sejle med vinden, og ikke mod. Mine tanker går på at sejle til Azorerne, frem for den “normale” rute rundt om Spanien. For mig er det ikke et mål at komme hurtigt frem, men at man oplever de steder man drømmer om at besøge, og som man derfor ligeså godt kan forsøge at sejle til, når man nu er igang med den store tur:)

Læs mere HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s