Solcelle projektet er startet

Sommeren er godt og vel forbi og sejlene er nu taget af. Masten kommer af inden længe, og så skal Lady A ud af vandet og op i sit vinterstativ og dækkes til.

Men det betyder også, at det er nu man får tid til de projekter som står på To do listen. Der er masser at tage fat på, men jeg har kastet mig over solcelle projektet – Du kan følge med under “Projekter & Forbedringer”

10644946_10204048635990034_2671047816079423714_n

4 meninger om “Solcelle projektet er startet

    1. Hej Jesper. Ikke endnu. De er ikke blevet monteret. Jeg skal have afmonteret daviderne og have dem og solcellerne med ind til en fb rustfri som skal udtænke en smart løsning. Jeg er nemlig lidt i tvivl om hvad der er optimalt. Men smider billeder op så snart de er sat på 🙂

  1. Hvad levere de i amp? jeg er nemlig ved at se på nogle 100 watt paneler i aluramme hos http://www.omsolceller.dk og de skulle gerne levere omkring 5 amp. Det mine tanker går på, det er , om jeg skal designe en løsning så man kan udvide med f.eks et 3 panel på daviderne. Jeg er igang med at teste min batteribank, og indtil videre ser det ud til, at med forbrug a lys, tv mm + 2 køleskabe, så ligger forbruget på ca 55 amp i døgnet.

Leave a Reply