Gastepladser på Casablanca i Fransk Polynesien

Vi har nu været mere end 10 måneder i Fransk Polynesien, siden vi ankom sidste år. I den tid har vi været så heldige at have haft en masse dejlige gaster med ombord som bidrager med en masse god energi og mange gode oplevelser.

Vi får fortsat mange henvendelser om at være gast, hvilket er dejligt. Men må desværre skuffe mange da vi er ved og være fuldt optaget resten af året og helt indtil sommer 2022. Så hvis du derfor gerne vil have en plads ombord på Casablanca, så skal du gerne henvende dig så snart du tænker du vil afsted. Ellers er vi desværre nok nød til og må melde fuld båd og skuffe dig.

Skriv derfor en besked enten via hjemmesiden, Facebook eller Instagram og hør om mulighederne for en plads i 2022.

Bedste hilsner

Casablanca

Leave a Reply